19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescentă dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră

Adolescentă dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră

O elevă, de 14 ani, din Petrila este căutată de poliţiştii din întreaga ţară, după ce a plecat de acasă fără să-şi anunţe părinţii. La plecare, fata a luat cu ea mai multe bijuterii din aur.
Dispariţia Mădălinei Andrada Chiaburu a fost sesizată la poliţie de mama acesteia. Femeia le-a spus oamenilor legii că de patru zile nu mai are nici o informaţie în ceea ce o priveşte pe fiica sa. Poliţiştii au dat-o în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.
Fata are o înălţime de circa 1, 56 metri, o greutate de aproximativ 40 de kilograme, ochi căprui, păr şaten cu şuviţe roşcate, faţă mică ovală, construcţie astenică, iar ca semne particulare, aceasta prezintă o aluniţă în partea dreaptă, sub buza inferioară. În ziua în care a plecat, minora era îmbrăcată cu pantaloni de trening gri, din bumbac, bluză de pijama alb cu albastru, iar peste avea o bluză şi o vestă neagră, din fâş. Din relatările mamei, fata era desculţă când a fugit de acasă.
Poliţiştii roagă persoanele care pot furniza informaţii utile în găsirea fetei, să apeleze 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS