15.6 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMagazinul Finanţelor Publice din Arad comercializează mărfurile confiscate sub preţul pieţei

Magazinul Finanţelor Publice din Arad comercializează mărfurile confiscate sub preţul pieţei

Mărfurile confiscate de diferite autorităţi ale statului, în urma acţiunilor desfăşurate în judeţul Arad, sunt comercializate prin magazinul Direcţiei Judeţene a Finanţelor Publice, la preţuri mai mici decât cele practicate în magazine.

Astfel, în magazinul Direcţiei Finanţelor Publice din Arad sunt scoase la vânzare produse textile, articole electronice şi electrocasnice, parfumuri, încălţăminte, băuturi alcoolice, dar şi alte produse, confiscate în timpul controalelor efectuate de poliţişti, poliţişti de frontieră, inspectorii pentru protecţia consumatorului, inspectori de la Finanţe sau de comisarii Gărzii Financiare, transmite corespondentul NewsIn.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad, Călin Arusti, a precizat că, după confiscarea mărfurilor, acestea sunt depozitate şi păstrate până după soluţionarea eventualelor contestaţii făcute de cei de la care sunt reţinute produsele. „Există o comisie care evaluează marfa şi stabileşte preţurile, care trebuie să fie mai mici decât cele practicate de comercianţi, pentru ca aceasta să se vândă uşor. Toţi banii încasaţi din vânzarea acestor produse se virează la bugetul de stat. Anul trecut s-au vândut în magazin mărfuri în valoare de 400.000 de lei. Printre acestea parfumuri, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, articole electronice şi electrocasnice. Sunt excluse de la vânzare produsele contrafăcute”, a declarat Călin Arusti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS