14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSenatorul Voicu i-ar fi cerut iniţial lui Căşuneanu 60.000 de euro pentru dosarul de la Înalta Curte

Senatorul Voicu i-ar fi cerut iniţial lui Căşuneanu 60.000 de euro pentru dosarul de la Înalta Curte

Senatorul Cătălin Voicu i-ar fi pretins, iniţial, omului de afaceri Costel Căşuneanu, suma de 60.000 de euro, pentru a-l ajuta cu dosarul aflat pe rolul instanţei supreme, au declarat surse judiciare pentru NewsIn, procurorii DNA aducându-i la cunoştinţă, vineri, noua învinuire.

Aceleaşi surse au declarat, pentru NewsIn, că Voicu i-a pretins prima dată, lui Căşuneanu, suma de 60.000 de euro, pe care a şi primit-o, pentru a interveni pe lângă magistraţii instanţei supreme care judecau un proces privind o firmă a omului de afaceri. Ulterior, Voicu i-a mai cerut 200.000 de euro.

La ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde s-a prezentat vineri, senatorul nu a vrut să facă declaraţii, precizând doar că "discuţiile s-au amânat pentru o dată ulterioară". Surse judiciare au declarat, pentru NewsIn, că Voicu a cerut procurorilor un termen pentru a-şi pregăti declaraţia, după ce i s-a adus la cunoştinţă noua învinuire, astfel încât el se va prezenta pe 15 februarie la DNA, pentru a da o declaraţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS