26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTenis: România a fost învinsă de Elveţia în Fed Cup

Tenis: România a fost învinsă de Elveţia în Fed Cup

Echipa de Fed Cup a României a fost învinsă cu scorul general de 2-1, de reprezentativa Elveţiei, după ce cuplul Patty Schnyder/Amra Sadikovic a adus punctul câştigător în întâlnirea din cadrul Zonei I Euro-africane a competiţiei.
În meciul de dublu al întâlnirii, perechea Simona Halep/Ioana Raluca Olaru a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 7-6 (4), 6-1, de cuplul Patty Schnyder/Amra Sadikovic.
În primul meci al întâlnirii România – Elveţia, Ioana Raluca Olaru (20 de ani, numărul 71 WTA) a fost învinsă, miercuri cu scorul de 6-7 (1), 7-5, 4-6, de Amra Sadikovic (20 de ani, numărul 374 WTA), iar în cel de-al doilea, Alexandra Dulgheru (20 de ani, numărul 54 WTA) a învins-o, cu scorul de 3-6, 7-6, 6-0, pe Patty Schnyder (31 de ani, numărul 44 WTA).
Echipa de Cupa Federaţiei a României a fost repartizată în grupă cu Elveţia, Croaţia şi Portugalia, în a treia divizie valorică, ale cărei întâlniri se dispută în Complexo de Tenis do Jamor din Cruz Quebrada (Portugalia), conform tragerii la sorţi de marţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS