12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDGA, dialog pe Facebook, YouTube şi Yahoo Messenger

DGA, dialog pe Facebook, YouTube şi Yahoo Messenger

Direcţia Generală Anticorupţie îşi face intrarea în mediile de socializare online prin deschiderea de conturi pe trei dintre cele mai accesate site-uri de comunicare interactivă de pe Internet, respectiv Yahoo Messenger, Facebook şi YouTube. Demersul vine ca urmare a necesităţii de adaptare la comunicarea online în vederea asigurării unei mai bune vizibilităţi a Direcţiei Generale Anticorupţie.
Astfel, D.G.A. va posta pe site-ul Facebook comunicate de presă şi materiale cu mesaj anticorupţie, oferind utilizatorilor informaţii de interes cu privire la activitatea de prevenire şi combatere a corupţiei desfăşurată la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Totodată, pe site-ul YouTube, vor fi postate înregistrări ale acţiunilor la care participă ofiţerii D.G.A., precum percheziţii domiciliare sau acţiuni de flagrant. Contul dga_interne de pe Yahoo Messenger va fi activ, iniţial, de luni până vineri, pe o durată de 3 ore, respectiv în intervalul 11.00-14.00, urmând ca programul să fie modificat/adaptat în funcţie de necesităţi (ex. solicitări ale jurnaliştilor). Contul va fi monitorizat permanent de  ofiţerii D.G.A. pentru a putea răspunde în timp util solicitărilor jurnaliştilor/cetăţenilor.
Direcţia Generală Anticorupţie a ales să-şi diversifice canalele de comunicare pentru a eficientiza comunicarea cu reprezentanţii mass-media şi cetăţenii. În acelaşi timp dorim modernizarea şi diversificarea canalelor de transmitere a mesajelor de prevenire a corupţiei şi popularizare a activităţilor instituţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII