18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateHrebenciuc:Ideea majoritară în BPN pare să fie pentru un mandat de 2 ani al viitoarei conduceri PSD

Hrebenciuc:Ideea majoritară în BPN pare să fie pentru un mandat de 2 ani al viitoarei conduceri PSD

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat luni, la finalul şedinţei BPN, că ideea unui madat de doi ani a viitoarei conduceri a partidului, aleasă prin congresul din 20 februarie, pare să fie una majoritară la nivelul membrilor acestui for.

Hrebenciuc a fost întrebat dacă este de acord cu propunerea preşedintelui CN al PSD, Adrian Năstase, ca mandatul viitoarei conduceri a partidului să fie unul limitat la doi ani. "Da, în principiu da, dacă sunt discuţiile astea. Dar nu e o discuţie care să…nu s-a definitivat încă. Nu am nimic împotrivă, dacă trebuie facem şi anual şi săptămânal alegeri. (…) Nu e numai ideea domnului Adrian Năstase, am văzut că este ideea majorităţii din BPN", a răspuns Hrebenciuc.

Întrebat de ce ar fi utilă această idee, liderul PSD a spus că nu ştie de ce s-a ajuns la această discuţie, dar a văzut că această propunere "ar părea în momentul de faţă majoritară". În ceea ce priveşte votul pe listă închisă, Hrebenciuc a precizat că părerile sunt împărţite şi că nu poate estima dacă va avea câştig de cauză această propunere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS