13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Primarul şi viceprimarul din Salcia, cercetaţi după ce au părăsit locul unui accident

Mehedinţi: Primarul şi viceprimarul din Salcia, cercetaţi după ce au părăsit locul unui accident

Primarul şi viceprimarul comunei mehedinţene Salcia sunt cercetaţi de poliţişti după ce aseară autoturismele conduse de aceştia au fost implicate într-un accident de circulaţie, iar ambii şoferi au părăsit locul producerii evenimentului rutier. Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, viceprimarul Adel Sava a efectuat o depăşire neregulamentară, în urma căreia a intrat în coliziune cu autoturismul condus de primarul Gelu Pantelimon. Deşi nici unul dintre şoferi nu a rămas la locul accidentului, în urma verificărilor, poliţiştii l-au găsit pe Adel Sava, care fusese transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din municipiul Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale. Până în prezent, primarul comunei Salcia, Gelu Pantelimon, nu s-a prezentat la organele competente în vederea aplicării procedurilor specifice în astfel de cazuri.

În urma acestui accident, viceprimarul Adel Sava s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar primarul Gelu Panteliom va răspunde penal, pentru pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU