20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţia va suplimenta echipajele de la Rutieră pe drumurile din judeţele vizate de codul galben

Poliţia va suplimenta echipajele de la Rutieră pe drumurile din judeţele vizate de codul galben

Numărul echipajelor de la Poliţia Rutieră va fi dublat pe drumurile din Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa şi Brăila, precum şi în Capitală, ca urmare a emiterii unui cod galben de ninsoare şi viscol pentru aceste zone, anunţă Poliţia Română. Potrivit unui comunicat remis ieri, în judeţele vizate de codul galben care ar urma să intre în vigoare în această dimineaţă, la ora 3.00, numărul de echipaje de la Poliţia Rutieră a fost dublat, iar utilajele de deszăpezire sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine.
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, ieri, o atenţionare meteo cod galben, valabilă azi, între orele 3.00 şi 22.00, pentru 11 judeţe din sud-vestul şi sudul ţării şi municipiul Bucureşti, unde ninsorile şi vântul se vor intensifica. Atenţionarea este valabilă pentru judeţele Caransebeş, Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila şi pentru Capitală, unde va ninge iar vântul va prezenta intensificări, temporar viscolind ninsoarea. Potrivit meteorologilor, în acelaşi interval va ninge şi se va depune un strat nou de zăpadă şi în restul ţării, iar local vântul va avea intensificări mai ales în zona de munte şi în vest. De asemenea, vor fi condiţii de formare a poleiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS