20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Mutu a marcat pentru Fiorentina în amicalul cu Cerbaia

Fotbal: Mutu a marcat pentru Fiorentina în amicalul cu Cerbaia

Internaţionalul român Adrian Mutu a marcat, sâmbătă, un gol pentru Fiorentina, în partida de pregătire cu amatorii de la Cerbaia Calcio, scor 8-0, reuşita românului fiind prima după perioada de două luni în care a fost accidentat, informează site-ul grupării din Serie A.
Golurile partidei, care s-a desfăşurat pe durata a două reprize a câte 30 de minute, au fost marcate de Gilardino (3), Castillo (2), Babacar (2) şi Mutu. La meciul disputat pe stadionul Artemio Franchi au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, care l-au apludat îndelung pe român atunci când acesta a ieşit pentru prima dată pe teren.
Cesare Prandelli a început partida cu următorul "11": Frey – De Silvestri, Felipe, Dainelli, Pasqual – Montolivo, Donadel – Jorgensen, Mutu, Vargas – Gilardino. În partea a doua, Fiorentina a jucat în următoarea formulă: Seculin – Comotto, Kroldrup, Natali, Gobbi – Agyei, Jorgensen – De Silvestri, Babacar, Savio – Castillo.
Cu această ocazie, la Fiorentina a debutat şi cea mai recentă achiziţie, fundaşul brazilian Felipe, transferat de la Udinese contra sumei de 8 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS