14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCaz şocant la RDS Craiova

Caz şocant la RDS Craiova

http:http://www.youtube.com/watch?v=a7vjU-tUh7M
http:http://www.youtube.com/watch?v=xs65TpRNluE
http:http://www.youtube.com/watch?v=j2Em8S_0mLw
Maria Burtea, o femeie paralitică de 78 de ani, din Craiova, a fost lăsată vineri să aştepte în frig timp de două ore în faţa sediului RCS&RDS de la fostul magazin Unirea, pentru că nu putea urca scările până la ghişee, ca să-şi rezilieze contractul de furnizare de servicii. În tot acest timp, fiica sa implora funcţionarii firmei să coboare pentru ca bătrâna să poată semna actele.

Întregul scandal a fost surprins de reporterii GdS pe film. În loc să rezolve cazul bătrânei, salariaţii RDS au considerat că mai urgent este chemarea firmei de pază Civitas, ca să îndepărteze ziariştii incomozi. Vedeţi pe site-ul GdS cazul incredibil! Un nou scandal bate la porţile furnizorului local de cablu TV, internet şi telefonie – compania RCS&RDS. Vineri, redacţia GdS a fost sesizată de craioveanca Ofelia Burtea, care îşi transportase mama paralitică în vârstă de 78 de ani la casieria de la fostul magazin Unirea, pentru a putea rezilia contractul cu RCS&RDS. Femeia aştepta în frig ca una dintre casiere să coboare pentru semnarea actelor, pentru că nu-şi putea urca mama pe scări. Mama Ofeliei, Maria, era titulara contractului, iar angajaţii companiei de cablu au avertizat-o că trebuie să vină personal să rezilieze contractul la sediul de la Unirea. Disperată, femeia ne-a spus că se roagă de aproape două ceasuri de casiere să o bage în seamă. „Am încercat să reziliez contractul, le-am spus că mama este nedeplasabilă. Au spus că trebuie să fie neapărat aici prezentă. Am adus-o, dar nu poate să urce scările. Mă rog de ei să coboare cineva. Mi se spune cu nonşalanţă că trebuie s-o duc într-un punct RDS fără scări. Domnişoara cu care am vorbit tocmai a plecat. A ieşit pe lângă noi“, ne explică Ofelia. Împreună cu reclamanta, reporterii GdS au urcat scările să vadă cum discută RDS cu clienţii. „Nu puteţi să coborâţi câteva trepte? Nu puteţi să semnaţi actele afară? Mama mea este paralitică şi v-am adus-o aici. Coborâţi dumneavoastră scările, că sunteţi sănătoasă şi tânără. Sunteţi societate privată şi vă dăm bani. Voi plăti în continuare un contract pe care nu-l folosesc?“, spunea Ofelia angajatei RDS de la ghişeu, care părea însă imperturbabilă. „Şi nevastă-mea tot aşa a păţit. A venit ieri şi a stat la coadă degeaba“, se plângea un domn mai în vârstă, care stătea şi el la coadă.

Au chemat paza să ne dea afară

Târziu şi cu multe insistenţe, femeia de la ghişeu a acceptat să dea un telefon, pentru a primi aprobare să coboare cineva să rezolve problema. Ulterior, alt angajat a preluat problema. Prioritate nu era cazul bătrânei, ci faptul că reporterul GdS filma incidentul. Drept care au chemat firma de pază Civitas, pentru a rezolva problema cu ziariştii incomozi. Între timp, angajatul RDS a început s-o „certe“ pe femeia care le crease probleme. „De ce aţi adus-o până aici? Puteaţi să faceţi o împuternicire la notariat şi să veniţi dumneavoastră“, îi spune acesta. „Şi cum ajungeam cu ea până la notar?“, întreabă femeia. „Cum aţi ajuns şi până aici“. După acest scurt dialog, un tânăr revoltat, care a asistat la toată scena, îl apostrofează pe angajatul RDS: „Vă doare în c…! F…-vă-n gură cu RDS-ul vostru!“. „Eu zic să nu fii nesimţit! Că nu te-a jignit nimeni, nu ţi-a spus nimeni nimic!“. „Vă doare-n c…“. Disputa s-a încheiat aici. Angajaţii RDS au promis că vor rezolva cazul urgent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

133 COMENTARII