15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Pandurii: Cârţu se simte vinovat pentru înfrângerea cu Oţelul

Fotbal – Pandurii: Cârţu se simte vinovat pentru înfrângerea cu Oţelul

Tehnicianul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, duminică, la finalul meciului cu Oţelul, că îşi asumă întreaga vină pentru înfrângere şi a comparat eşecul cu gălăţenii cu o altă partidă pierdută cu 2-3, cea cu Internaţional Curtea de Argeş.
"Este un moment pe care nu mi-l doream, sunt mâhnit, dezamăgit şi supărat. Pentru noi a fost o săptămână urâtă, care s-a terminat şi mai urât. Eu sunt vinovatul, e vina mea. Am avut de atâtea ori şansă, conjuctură, jocul în mână, şi tot am pierdut. Este incredibil cum ei au dat două goluri din contre, dar asta este, ne-a mers totul pe dos. Am avut probleme la fazele fixe şi am pierdut toate duelurile unu la unu", a spus Sorin Cârţu, citat de NewsIn.
Cârţu s-a referit şi la reacţia ostilă pe care cei aproximativ 5.000 de spectatori au avut-o la adresa echipei la finalul meciului: "Publicul vine să vadă victoria gazdelor, este mai puţin interesat să facă o analiză a meciului, fluieră jucătorii şi antrenorii. De fapt, e deranjant să se ia de tine pe stradă, în tribună fiecare e liber să facă ce vrea. Aşa e la fotbal, cu huiduieli, cu fluierături".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU