13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Arbitrul meciului Timişoara - Craiova, reţinut de la delegări pe termen nelimitat

Fotbal: Arbitrul meciului Timişoara – Craiova, reţinut de la delegări pe termen nelimitat

Arbitrii Marian Bordean şi Istvan Kovacs au fost reţinuţi de la delegări pe termen nelimitat, în urma prestaţiilor pe care le-au avut la partidele din etapa a 8-a a Ligii I, a anunţat preşedinte CCA, Vasile Avram.
"Marian Bordean şi asistentul Mikloş Nagy de la partida FC Timişoara-Universitatea Craiova au fost reţinuţi de la delegări pe termen nelimitat şi puşi la dispoziţia asociaţiilor judeţene. De asemenea, şi observatorul de la acest joc, Laszlo Sajtos, a fost reţinut pentru că nu a evaluat corect prestaţia lui Nagy. După partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo au fost reţinuţi Istvan Kovacs şi Ionel Popa, la rândul lor puşi la dispoziţia asociaţiilor judeţene", a spus Avram.
Preşedintele CCA a adăugat că nu au mai fost alte probleme la partidele din etapa a 8-a a Ligii I şi, per total, este mulţumit de prestaţiile celorlalţi arbitri.
FC Timişoara şi Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în etapa a 8-a a Ligii I. Golul egalizator al bănăţenilor a fost marcat de Mera, dar în prealabil acesta îl faultase pe portarul Silviu Lung Jr. În continuarea fazei, craioveanul Mitchell i-a bruscat pe Mera şi pe Arman Karamian, dar gesturile sale au rămas nesancţionate de către brigada condusă de Marian Bordean.
La partida dintre Gaz Metan şi Dinamo, scor 1-0, oficialii alb-roşiilor au cerut două lovituri de la 11 metri, la Torje şi Andrei Cristea, dar centralul Istvan Kovacs nu a acordat niciuna dintre ele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU