33.6 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFestivalul Internaţional "Elena Teodorini" la cea de-a XI-a ediţie

Festivalul Internaţional „Elena Teodorini” la cea de-a XI-a ediţie

Festivalul Internaţional "Elena Teodorini", aflat la cea de XI-a ediţie îşi va deschide porţile, joi, 1 octombrie, ora 19.00, în Sala de spectacole a Teatrului Liric, cu opera "La Traviata". Spectacolul operei şi baletului va continua cu Gala Operei, spectacol susţinut în Piaţa Mihai Viteazu sâmbătă, de la ora 19.00.

Luni, 5 octombrie, de la ora 19.00, festivalul va aduce în faţa craiovenilor opera bufă "Don Pasquale", de Gaetano Donizetti, cu participarea extraordinară a dirijorului Pier Giorgio Callabria din Italia şi a sopranei Mihaela Moţoc din Bucureşti. "El Amor" (8 octombrie), "Soldăţelul de plumb" (11 octombrie) şi premiera spectacolului de dans "Dance with me" (13 octombrie) sunt alte spectacole pe care publicul le poate gusta în cadrul Festivalului.

Preţul unui bilet pentru un spectacol din cadrul Festivalului este la categoria I de 30 lei, la categoria a II- a, 20 lei şi la categoria a III-a 15 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reduceri, preţul unui bilet ajungând în acest caz la 10 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS