25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: LPF a respins cererea Politehnicii Iaşi de reprogramare a meciului cu Universitatea Craiova

Fotbal: LPF a respins cererea Politehnicii Iaşi de reprogramare a meciului cu Universitatea Craiova

Liga Profesionistă de Fotbal a respins, marţi, cererea clubului din Copou de a disputa meciul cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 6-a Ligii I, cu o zi mai devreme decât data stabilită iniţial, informează NewsIn.
"După programarea meciurilor din etapa a şasea, am făcut o cerere la Liga Profesionistă de Fotbal prin care am solicitat să jucăm partida cu Craiova duminică, 13 septembrie, şi nu luni, 14 septembrie, aşa cum se stabilise iniţial. Am vorbit astăzi cu domnul Valentin Alexandru şi am fost înştiinţaţi că solicitarea noastră a fost respinsă. Din câte se pare, motivele acestei programări ţin de televizarea partidei", a declarat, marţi, pentru NewsIn, directorul economic al Politehnicii Iaşi, Vasile Dascălu.
Ieşenii consideră nejustificată programarea meciului pentru ziua de luni. "Nu înţeleg de ce meciul a fost programat luni. Cei de la Craiova au solicitat ca meciul să se joace luni, pe motiv că au mulţi jucători la lotul naţional de tineret. Păi în această situaţie, toate echipele cu jucători la lot ar fi trebuit să joace luni. Sunt echipe care au jucători la echipa naţională de seniori şi care sunt programate să joace chiar sâmbătă, iar tineretul să nu uităm că evoluează astăzi chiar la Craiova", a mai spus Dascălu.
Partida Politehnica Iaşi-Universitatea Craiova, din etapa a 6-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora ora 20:00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS