14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Naţionala a susţinut la Mogoşoaia un antrenament uşor după revenirea în ţară

Fotbal: Naţionala a susţinut la Mogoşoaia un antrenament uşor după revenirea în ţară

Naţionala României a susţinut în cursul serii de duminică, în cantonamentul de la Mogoşoaia, primul antrenament după meciul cu Franţa, la care selecţionerul Răzvan Lucescu a pus accent pe refacerea jucătorilor.
Selecţionerul a împărţit lotul în două grupuri: de o parte jucătorii care au evoluat în meciul cu Franţa, care au făcut alergări uşoare şi au mers apoi la un program de refacere, şi de cealaltă parte restul tricolorilor, care au făcut un antrenament mai intens, timp de aproximativ o oră. În tot acest timp, portarii s-au pregătit separat, făcând antrenamente specifice.
De la şedinţa de pregătire, care s-a desfăşurat pe o vreme ploioasă, a absentat Marius Constantin, care a fost învoit pentru a-şi rezolva o serie de probleme personale. Atacantul Adrian Mutu nu a venit în ţară alături de colegi, plecând direct la Florenţa pentru a-şi continua programul de recuperare.
Tricolorii au revenit în ţară duminică, după meciul jucat împotriva Franţei. După antrenament, ei au primit liber până luni, la prânz.
Echipa naţionala a României a terminat, sâmbătă, la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Franţa, pentru a treia oară în ultimul an, însă mai are şanse infime de calificare la CM 2010, cu trei jocuri înainte de finalul campaniei.
România va juca următorul meci miercuri, împotriva Austriei, de la ora 20:45, pe stadionul Steaua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS