21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Raţ, lovit involuntar de Rădoi la antrenament

Fotbal: Raţ, lovit involuntar de Rădoi la antrenament

Răzvan Raţ a fost călcat pe picior de Mirel Rădoi la antrenamentul de joi dimineaţă, iar în urma acestui episod fundaşul stânga a efectuat o radiografie care nu relevat nicio leziune osoasă, astfel că există şanse mari ca fotbalistul lui Şahtior să fie folosit contra Franţei.
"Raţ a fost călcat involuntar de Mirel Rădoi la antrenamentul de dimineaţă, dar în urma radiografiei pe care a efectuat-o, s-a constatat că nu e vorba de o leziune osoasă. Jucătorul va fi sub supraveghere medicală şi va urma un tratament şi sunt şanse mari ca Răzvan să fie recuperat până la ora meciului cu Franţa", a declarat, joi, pentru NewsIn, directorul departamentului de imagine al FRF, Paul Zaharia.
Delegaţia României va decola joi spre Paris, de la ora 17:00, de pe aeroportul Henri Coandă, aterizarea fiind urmând să aibă loc pe aeroportul Charles de Gaulle. Tricolorii vor fi cazaţi la hotelul Renaissance La Defense.
Partida Franţa-România, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, pe Stade de France.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS