28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMandatele de arestare ale studenţilor cercetaţi în cazul crimei de la Timişoara au fost prelungite

Mandatele de arestare ale studenţilor cercetaţi în cazul crimei de la Timişoara au fost prelungite

Magistraţii Tribunalului Timiş au prelungit astăzi cu încă 30 de zile mandatele de arestare ale celor doi studenţi la Medicină cercetaţi în cazul crimei de la Timişoara. "Instanţa a apreciat că subzistă temeiurile care au determinat luarea măsurii arestării preventive a celor doi învinuiţi, neintervenind elemente noi care să justifice cercetarea acestora în stare de libertate. Nici unul dintre avocaţii părţilor prezenţi în sala de judecată la momentul pronunţării soluţiei nu a declarat recurs împotriva acesteia, termenul pentru promovarea recursului fiind de 24 de ore de la pronunţare”, a declarat judecătorul Mihaela Roibu, purtător de cuvânt al Tribunalului Timiş.

Raul Sergiu Florea şi Carmen Bejan, studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi preventiv în data de 2 august, pentru omor deosebit de grav şi respectiv, complicitate la omor, ei fiind acuzaţi că au ucis şi tranşat un bărbat de 65 de ani. Ambii au făcut recurs, cerând să fie cercetaţi în libertate, însă cererea lor a fost respinsă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS