17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTimişoara: Studenţii acuzaţi de uciderea şi tranşarea unui bătrân vor fi confruntaţi mâine

Timişoara: Studenţii acuzaţi de uciderea şi tranşarea unui bătrân vor fi confruntaţi mâine

Carmen Bejan şi Sergiu Florea, cei doi studenţi medicinişti anchetaţi pentru uciderea unui bătrân la Timişoara, vor fi puşi faţă în faţă pentru aflarea adevăratului criminal. Cei doi inculpaţi vor fi nevoiţi să vorbească despre ce s-a întâmplat în noaptea de 31 iulie în camera lor de cămin. Potrivit avocatei băiatului, confruntarea va avea loc mâine, în biroul unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, instituţie judiciară care anchetează crima de la Medicină. Procurorul care anchetează cazul va avea astfel posibilitatea să vadă care dintre cei doi tineri suspecţi de crimă are o poveste mai credibilă.

Raul Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile duminică, pentru omor deosebit de grav şi, respectiv, complicitate la omor. Ambii au făcut recurs ca să fie cercetaţi în libertate, însă cererea le-a fost respinsă de instanţă. În cadrul audierilor, studenţii au avut declaraţii contradictorii, fiecare dintre ei încercând să convingă instanţa de faptul că celălalt l-a ucis pe bărbatul de 65 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS