14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate350 de jandarmi vor asigura securitatea la meciul Universitatea Craiova - Pandurii Târgu Jiu

350 de jandarmi vor asigura securitatea la meciul Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu

Aproximativ 350 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura mâine, începând cu ora 18.00, securitatea la meciul dintre echipele Universitatea Craiova şi Pandurii Tg. Jiu, care se va desfăşura pe stadionul „Ion Oblemenco”, din Craiova.  Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât în imediata apropiere a stadionului cât şi pe traseele de afluire/defluire.
Accesul publicului în stadion va fi permis de la ora 16.00, iar începând cu ora 15.30 se va interzice vânzarea şi consumarea de băuturi alcoolice în apropierea arenei sportive. Cetăţenilor, care se vor afla sub influenţa băuturilor alcoolice, nu li se va permite accesul în incinta stadionului.
La stadionul „Ion Oblemenco” este montat un sistem video prin care se monitorizează şi înregistrează întreaga activitate desfăşurată de suporteri, atât la intrarea în arena sportivă cât şi în interiorul acesteia. De asemenea accesul în stadion se va efectua numai pe la porţile prevăzute cu dispozitive metalice electronice (turnichete) care nu vor permite accesul în stadion decât persoanelor care posedă bilet. Spectatorii trebuie să se deplaseze pentru a intra în arena sportivă la sectoarele prevăzute pe bilet şi să vină din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţia.
Spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde ori alte obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori regională, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.
De asemenea, spectatorilor le este interzis: să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS