32.3 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Începe sesiunea de toamnă a bacului

Dolj: Începe sesiunea de toamnă a bacului

Aproximativ 1.800 de elevi doljeni care nu au reuşit să promoveze bacalaureatul în sesiunea de vară sau care au fost declaraţi respinşi în anii anteriori vor susţine examenul în perioada 17 – 26 august. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) au început pregătirile pentru a doua sesiune de bacalaureat a anului 2009. Centrele de examen au fost stabilite la Grupul Şcolar Industrial „Energetic“, Grupul Şcolar Industrial „Electroputere“, Colegiul Tehnic „Ion Mincu“ şi Grupul Şcolar de Transporturi Auto. Centrul unic de evaluare va fi la Grupul Şcolar „George Bibescu“.

Bacalaureatul de toamnă va începe pe 17 august cu probele la limba şi literatura română oral, pe 18 august se va desfăşura examenul la limba şi literatura maternă oral, iar pe 19 august, proba la limba şi literatura modernă oral. Apoi, bacalaureatul va continua cu probele scrise: pe 20 august – la limba şi literatura română, pe 21 – la limba maternă, pe 24 august se va desfăşura proba obligatorie a profilului, pe 25 august, examenul la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării, pe 26 august, proba la alegere din disciplinele celeilalte arii curriculare corespunzătoare specializării. 
Rezultatele vor fi afişate pe 28 august, iar contestaţiile se pot depune între orele 16.00 şi 20.00. Notele finale vor fi afişate pe 3 septembrie.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII