17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Craiova, fără apă

Trei zile fără apă la robinet, de asta au parte craiovenii la acest început de săptămână. De pe 10 până pe 12 august, în Bănie este restricţionată furnizarea apei în mai multe intervale de timp. Astăzi şi mâine, apa este restricţionată între orele 11.00 – 17.00 şi 23.00 – 5.00. Vor fi afectaţi abonaţii din cartierele Lăpuş-Argeş, Lăpuş, Bariera Vâlcii, Brazda lui Novac, Calea Bucureşti, Rovine, Centru, Corniţoiu, Craioviţa Nouă şi George Enescu. „În vederea remedierii unor avarii produse la conductele de transport al apei potabile, pe firul II Işalniţa – Şimnic, conducta Premo Dn 1200, în zona Valea Şarpelui şi aducţiunea Izvarna, conducta Dn 1000, în zona Beharca, reprezentanţii Companiei de Apă Oltenia SA anunţă restricţionarea furnizării apei potabile“, a precizat Mihaela Chiriţescu, de la Biroul relaţii cu publicul din cadrul CAO. Aceasta a mai precizat că nu vor fi afectaţi locuitorii din cartierele Brestei, Catargiu, 1 Mai, Romaneşti, Calea Severinului, Valea Roşie şi Făcăi.
Tot astăzi rămân fără apă şi locuitorii din cartierul 1 Mai, de pe strada Victor Papilian, respectiv de la blocurile F, H, B şi G. Şi căminul de bătrâni din zonă, precum şi Punctul termic nr. 4 din cartier vor fi afectate.
De data aceasta, avaria este mult mai gravă întrucât s-a fisurat conducta care alimentează cea mai mare parte a oraşului cu apă de la Izvarna. Avaria apărută ieri-dimineaţă l-a pus pe furnizorul de apă al urbei în imposibilitatea de a-i anunţa pe craioveni, în timp optim, că vor rămâne pe uscat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

25 COMENTARII