12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Minoră dispărută de la domiciliu, găsită de jandarmii mehedinţeni

Dolj: Minoră dispărută de la domiciliu, găsită de jandarmii mehedinţeni

Minora, de 14 ani, dispărută de la domiciliu miercuri, 5 august, şi dată în urmărire de poliţiştii doljeni a fost găsită de jandarmii mehedinţeni. Vineri, 7 august, jandarmii care asigurau paza şi protecţia SC ROMAG SA, au observat doi tineri, o fată şi un băiat, care se fotografiau în zona obiectivului. Întrucât  fotografiatul este interzis în zonă,  i-au  legitimat şi au aflat că tinerii, C.Cornel, de 19 ani, şi  D. Marinela, de 14 ani, cu  domiciliul  în comuna Teasc, judeţul Dolj.  Întrebată despre motivul vizitei în Drobeta Turnu Severin, minora a declarat că a plecat de acasă ca să se distreze împreună cu prietenul ei. Între timp tinerii au plecat, iar  jandarmii au continuat  verificările, dovedindu-se că tânăra figura ca dispărută de la domiciliu, fiind dată în urmărire de către poliţiştii doljeni. Fiind anunţat, tatăl băiatului a aflat  despre fapta celor doi tineri, a sosit în Drobeta Turnu Severin sâmbătă şi a prezentat jandarmilor o poză cu cei doi. Jandarmii au confirmat faptul că este vorba despre ei, tatăl  plângându-se despre faptul că băiatul a luat de acasă aur în valoare de 2000 de lei, iar maşina cu care a plecat era  împrumutată de la un prieten.  
Ieri, subofiţerul care îi legitimase, i-a observat şi recunoscut pe cei doi tineri în apropierea Bisericii Sf. Ilie, cunoscută sub denumirea ,,Biserica de Carton” din Drobeta Turnu Severin. Deşi se afla în timpul liber, subofiţerul i-a supravegheat, anunţând totodată  echipa de intervenţie, care a sosit la faţa locului. Fiind interceptaţi, tinerii s-au arătat foarte nemulţumiţi  de demersurile jandarmilor.
Jandarmii i-au predat pe cei doi tineri poliţiştilor mehedinţeni în custodia cărora au rămas până la sosirea poliţiştilor doljeni, care i-au însoţit pe cei doi tineri la domiciliul acestora din judeţul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS