17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA lovit un copil şi a fugit

A lovit un copil şi a fugit

Un copil a ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova vineri, în jurul orei 16.30, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada regulamentar, pe o trecere de pietoni de pe Calea Bucureşti.
Conform poliţiştilor de la Serviciul Rutier care au efectuat primele cercetări la faţa locului, copilul a fost lovit de un Matiz alb cu numere de Dolj pe trecerea de pietoni de la intersecţia străzilor Calea Bucureşti şi Nicolae Bălcescu. S-a stabilit că şoferul Matizului, care a fugit de la faţa locului după ce l-a lovit pe micuţ, circula dinspre Universitate către Institut şi nu a acordat prioritate de trecere.
Victima accidentului a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova. Pentru că acuza dureri la piciorul stâng, medicii au dispus efectuarea mai multor investigaţii pentru a afla ce răni a suferit.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au explicat că până la ora 17.00 au fost audiaţi mai mulţi martori şi că se cunosc semnalmentele autoturismului implicat în accident, mai multe echipaje fiind trimise în stradă pentru a-l găsi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII