25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUniversitatea Craiova şi Rapid au fost amendate cu câte 40.000 de lei

Universitatea Craiova şi Rapid au fost amendate cu câte 40.000 de lei

CluburileUniversitatea Craiova şi Rapid au fost amendate de Comisia de Disciplină a FRF cu câte 40.000 de lei, după incidentele create de spectatori la meciurile de pe teren propriu din prima etapă a Ligii I, informează, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.
După meciul dintre Universitatea Craiova şi Dinamo, scor 0-0, ambele cluburi au fost penalizate de membrii Comisiei de Disciplină din cadrul LPF. Astfel, oltenii au fost amendaţi cu 40.000 de lei, iar dinamoviştii cu 30.000 de lei, pentru incidentele create de fani, atât în timpul, cât şi după încheierea partidei. De asemenea, ambele formaţii au primit şi câte un avertisment, iar la următorele abateri le poate fi suspendat terenul.
Întrunită ieri, Comisia de disciplina a LPF a mai luat următoarele decizii:
– Ratifică sancţiunile disciplinare luate de Consiliul director al SC FC “U”  Craiova în privinţa antrenorului Nicolo Napoli;
– Respinge sancţiunile dictate de CS Pandurii Tg.Jiu în cazul jucatorului Iordache Ilie;
–  FRF vs. Petre Grigoraş, Dorinel Munteanu, Hizo Viorel, Ştefan Stoica, Cârţu Sorin. In baza art.17, alin.2 din RSA se sancţioneaza cei cinci antrenori cu o penalitate de 10.000 lei fiecare;
–  FC Vaslui vs. Kuciak Dusan. Anulează solicitarea FC Vaslui ca fiind netimbrată; Cu apel în 2 zile de la comunicare.
– FC Vaslui vs. Ghencev Stanioslav. Anulează solicitarea FC Vaslui ca fiind netimbrată. Cu apel în 2 zile de la comunicare.
– FC Vaslui vs. Kirovski Hristijan. Anulează solicitarea FC Vaslui ca fiind netimbrată. Cu apel în 2 zile de la comunicare.
– Suspendă pe jucătorul Frăsineanu Cornel (AFC Internaţional C.Argeş) pentru două etape şi-i aplică o penalitate de 300 de lei, conform art.53..
– Se sancţionează clubul FC Oţelul Galaţi cu avertisment, în baza art.82, pct.3, litera b.
– Se sancţionează clubul FC Poli Iaşi cu o penalitate de 910 lei;
– Se suspenda jucătorii Daniel Ricardo Dani (CFR 1907 Cluj) şi Gomes Ricardo (FC Unirea Urziceni) pentru 1 etapa şi o penalitate sportivă de 740 lei fiecare. Totodată, se sancţioneaza cluburile FC Unirea Urziceni şi CFR 1907 Cluj cu o penalitate sportivă de 910 lei fiecare, iar CFR 1907 Cluj cu avertisment, conform art.83, pct.2, lit.c, raportat la art.54, pct.6 din R.D.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS