30.9 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMircea Sandu: "Mutu să plătească 1.000 de euro pe lună şi va achita datoria în 2.000 de ani"

Mircea Sandu: „Mutu să plătească 1.000 de euro pe lună şi va achita datoria în 2.000 de ani”

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, că decizia TAS în cazul Mutu-Chelsea este una aberantă şi îl sfătuieşte pe atacantul Fiorentinei să achite câte 1.000 de euro lunar către gruparea engleză.
"E inuman ca un jucător să fie pedepsit de două ori, odată că i-a fost reziliat contractul de muncă şi a pierdut mulţi bani, şi acum că trebuie să achite o asemenea sumă. De unde să plătească atâţia bani? El nu are nimic pe numele lui, toate imobilele sunt trecute pe numele familiei, are doar salariul de la Fiorentina. Mutu să plătească 1.000 de euro pe lună şi va achita datoria în 2.000 de ani şi gata", a spus Sandu, citat de NewsIn.
Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, vineri, că a respins apelul lui Adrian Mutu, iar acesta trebuie să achite 17 milioane de euro fostului său club Chelsea Londra, ca urmare a procesului dintre atacantul Fiorentinei şi clubul englez, informează TAS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII