17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Mogoşanu susţine că obiectivul Universităţii Craiova este participarea în cupele europene

Fotbal: Mogoşanu susţine că obiectivul Universităţii Craiova este participarea în cupele europene

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Daniel Mogoşanu, a declarat că obiectivul oltenilor pentru noul sezon va fi ocuparea unui loc fruntaş în clasament şi participarea într-o cupă europeană, informează NewsIn.
"Obiectivul echipei pentru noul sezon este ocuparea unui loc de cupele europene. Cred că băieţii se prezintă bine, sunt motivaţi şi abia aşteaptă să pornească la drum. Mizez mult pe grup, pentru că este puternic şi cred că putem reuşi o performanţă frumoasă. Voi miza pe tineri, mai ales pe cei care fac parte şi din loturile naţionale", a spus Mogoşanu.
Portarul Silviu Lung a afirmat că abia aşteaptă să înceapă Liga I, iar prin evoluţiile sale speră să câştige un loc de titular: " Este o onoare pentru mine să joc la Universitatea Craiova şi sper să o fac foarte bine de la meci la meci. Numerele de pe spate nu contează, important e să fi bun. Mircea Bornescu este un portar bun, dar sper ca prin evoluţiile mele să câştig respectul publicului şi să nu se mai vorbească de el".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU