25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Un autocar al suporterilor stelişti a acroşat un microbuz cu poliţişti maghiari

Fotbal: Un autocar al suporterilor stelişti a acroşat un microbuz cu poliţişti maghiari

Şapte poliţişti maghiari au ajuns la spital, vineri dimineaţa, cu răni uşoare, după ce microbuzul în care se aflau a fost acroşat de un autocar al suporterilor Stelei la 200 de metri de punctul de frontieră de la Nădlac, informează NewsIn.
Unul dintre autocarele care îi transportau pe suporterii stelişti de la Budapesta în ţară au lovit din spate microbuzul în care erau poliţiştii care escortau convoiul. Microbuzul a fost împins în autocarul care circula în faţa lui. Accidentul s-a produs în jurul orei 3.10, ora locală, 4.10, ora României.
Cei şapte poliţişti maghiari au fost duşi la spital pentru a primi îngrijirile necesare. În accident nu a fost rănit niciun cetăţean român.
Imediat după producerea incidentului, aproximativ 100 de români din cele două autocare avariate au trecut graniţa pe jos şi au fost preluaţi în alte trei autocare cu care au venit până la Arad, de unde au luat trenul spre Capitală.
“Suporterii stelişti au intrat pe teritoriul României fără incidente. Cei 100 de suporteri care erau în autocarele implicate în accident au intrat în ţară pe jos, după care au fost preluaţi în alte autocare care i-au dus până în Arad de unde au luat trenul”, a declarat, vineri, Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.
Consulul general al României în Ungaria, Radu Florea, a declarat vineri că cei doi şoferi români au rămas la Szeged pentru cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului. Nu este exclusă posibilitatea ca şoferul autocarului care a acroşat microbuzul să fi adormit la volan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS