16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Universitatea Craiova - Vfl Wolfsburg II 2-2

Fotbal: Universitatea Craiova – Vfl Wolfsburg II 2-2

Universitatea Craiova a remizat cu echipa a doua a clubului german VfL Wolfsburg, scor 2-2 (2-0), într-un meci de pregătire disputat în Austria. Conform site-ului oficial al Ştiinţei, alb-albaştrii au evolut în următoarea formulă: Merlier, Bărboianu, I. Popescu, Stoica (‘70 Barbu), Rose, Wobay (‘74 M. Costea), Gogoşoiu, Ologu (‘80 Roman), Firţulescu, Badea (‘74 Dina) şi F. Costea.
Elevii lui Mogoşanu au deschis scorul după şapte minute de joc, prin Gogoşoiu, care a câştigat un balon în apropierea careului advers şi a înscris, după ce a driblat un adversar. Trei minute mai târziu, Ştiinţa şi-a majorat avantajul după reuşita lui Florin Costea, care a punctat cu un şut plasat, de la 16 metri, după o pasă de la Wobay.
Nemţii au redus din handicap în partea secundă, la zece minute de la reluare, în urma unei centrări venite de pe partea stângă, care a surprins apărarea olteană. În minutul 71, Vfl Wolfsburg II ra euşeşit egalarea, tot după o centrare de pe partea stângă, unul dintre atacanţii formaţiei adverse trimiţând mingea în poartă de la aproximativ 11 metri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS