19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Universitatea Craiova - Swindon Town 0-1

Fotbal: Universitatea Craiova – Swindon Town 0-1

Universitatea Craiova a pierdut cu 1-0 meciul amical cu formaţia engleză din liga a treia Swindon Town, disputat în Austria. Conform site-ului official al grupării din Bănie, Ştiinţa a început amicalul din această seară în formula Lung, Dănănae, Găman, Barbu, Wobay, Prepeliţă, Nicolae, Dilevski, M. Costea, Dina şi Baird.
Britanicii au deschis scorul după primul sfert de oră al partidei, în urma unui corner de pe partea dreaptă. Mingea a ajuns în careu, de unde fundaşul Lecsinel Jean – Francois a trimis cu capul în poarta apărată de Lung junior.
În primele 45 de minute, Ştiinţa a avut cinci mari ocazii de gol, trei dintre acestea avându-i ca protagonişti pe Dănănae, Dina şi Mihai Costea. Portarul formaţiei adverse a blocat însă, excepţional, toate şansele de gol ale alb-albaştrilor.
Încercat pe postul de fundaş stânga, familiar lui de la echipa naţională a Sierrei Leone, Wobay a fost schimbat la pauză pentru a fi odihnit după antrenamentul de dimineaţă. Locul său a fost luat de Ştefan Bărboianu.
Elevii lui Mogoşanu au ratat în debutul părţii secunde o mare ocazie prin Michael Baird, care după o combinaţie cu Mihai Costea a încercat să ridice balonul peste goalkeeper-ul lui Swindon, care a respins în corner în ultimul moment.
Dorel Stoica a revenit şi el în echipă din minutul 57, în locul lui Spase Dilevski, iar câteva minute mai târziu Vali Badea i-a luat locul lui Michael Baird. Cu 15 minute înainte de final, Mihai Dina a reuşit să marcheze, dar golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid.
Mitchell, Buşu, Rose şi Şoavă nu au evoluat azi, ei fiind menajaţi de antrenorul Daniel Mogoşanu. Mâine, Universitatea are programat un nou joc de verificare, în compania echipei VFL Wolfsburg II.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU