27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Mircea Bornescu, convocat la şedinţa Consiliului Director al clubului Universitatea Craiova

Fotbal: Mircea Bornescu, convocat la şedinţa Consiliului Director al clubului Universitatea Craiova

Conducerea clubului Universitatea Craiova, a anunţat, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul official, că-l convoacă pe Mircea Bornescu la şedinţa Consiliului Director. Goalkeeperul Ştiinţei şi-a depus memoriu la una dintre comisiile LPF pentru a deveni liber de contract, susţinând că Universitatea nu i-a plătit în totalitate salariul în ultimele luni. Iniţial, Universitatea anunţase că se desparte de portar şi că acesta este liber să-şi caute altă echipă, urmând să încaseze pentru transferal său o sumă de aproximativ 350.000 de euro. După două săptămâni, conducerea Universităţii a anunţat că lui Bornescu i-a expirat termenul pentru a-şi găsi altă echipă şi l-a rechemat la lot pentru al doilea stagiu de pregătire din Austria, dar acesta a refuzat să se prezinte la aeroport.

Iată comunicatul clubului: “Conducerea Fotbal Club Universitatea Craiova îl convoacă pe jucătorul Bornescu Mircea Alexandru la şedinţa Consiliului Director al SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA. Întrunirea va avea loc în data de 13.07.2009, ora 13.15, la sediul clubului din Craiova, strada Sf. Dumitru, nr.1”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII