21.7 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Nicolo Napoli vrea să facă performanţă cu FC Braşov

Fotbal: Nicolo Napoli vrea să facă performanţă cu FC Braşov

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat, vineri, la prezentarea oficială, că dacă nu era Dinu Gheorghe, nu ar fi venit la FC Braşov, prezenţa acestuia la echipa braşoveană fiind o garanţie că se vrea performanţă.

"Am fost de la început încântat de ideea de a veni la FC Braşov, dar, recunosc, nu cred că ajungeam aici dacă nu era Dinu Gheorghe preşedinte. A fost foarte convingător în a mă aduce şi pentru asta ţin să îi mulţumesc şi să îi promit că voi da totul pentru această echipă (…).Cu siguranţă vrem performanţă, asta e clar pentru toată lumea. Vrem cu orice preţ să îmbunătăţim performanţele echipei, şi în acest an să prindem un loc de Europa League. Am mare încredere că putem obţine acest lucru după ce am văzut echipa. E drept, ne mai trebuie un atacant şi atunci am umplut golul din ofensivă", a preciziat Napoli.

Antrenorul italian a ţinut să îi răspundă lui Florian Walter, patronul Universităţii Cluj, care a spus despre el că "este lipsit de caracter", pentru că a ales să semneze cu FC Braşov, deşi era în discuţii şi cu gruparea clujeană: "Greşeala lui Walter a fost că m-a anunţat antrenor la Cluj înainte ca eu să semnez vreun contract. Eu am fost fair-play şi am anunţat pe toată lumea că mai discut şi cu alte echipe, deci nu înţeleg unde a fost problema. Vreau să îi spui lui Florian Walter un singur lucru, că dacă Nicolo Napoli îşi dă cuvântul, atunci şi-l respectă. Nu mi-am dat cuvântul că merg la Cluj".

Nicolo Napoli a semnat un contract pe un an, cu opţiune de prelungire încă unul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS