19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: 13.000 pachete de ţigări confiscate

Craiova: 13.000 pachete de ţigări confiscate

Florin C., de 30 de ani, din Craiova, este cercetat de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj – Serviciul de Investigare a Fraudelor, pentru deţinere de ţigări netimbrate în vederea comercializării. În urma percheziţiei efectuate într-o autoutilitară, într-un compartiment mascat de un perete fals, poliţiştii au descoperit peste 13.000 pachete de ţigări netimbrate de diverse mărci. Totodată, într-un spaţiu comercial aflat în apropiere au mai fost găsite 1.121 pachete ţigări netimbrate care erau oferite spre vânzare.
În urma verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că întreaga cantitate de ţigări a fost procurată de către Florin C., urmând a fi comercializată ilegal în judeţului Dolj.
Atât ţigările găsite în autoutilitară, cât şi cele din spaţiul comercial au fost ridicate în vederea cercetărilor, valoarea aproximativă a acestora ridicându-se la 13.300 de euro.
De asemenea, societatea comercială în al cărei spaţiu au fost găsite ţigări netimbrate a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 de lei. În continuare, poliţiştii doljeni continuă cercetările în vederea identificării şi stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanelor care comercializează produse neaccizabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII