13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCalangiu îşi ia adjuncţi pesedişti

Calangiu îşi ia adjuncţi pesedişti

Managerul Spitalului de Urgenţă Craiova, dr. Cristina Calangiu, a trimis la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dolj propunerile pentru noul comitet director, după ce săptămâna trecută trei dintre membrii acestuia au renunţat la funcţii de comun acord cu managerul spitalului. Potrivit DSP Dolj, din noul comitet director propus de Calangiu fac parte conf.dr. Dan Tarniţă – pentru postul de director medical, conf. dr. Florin Petrescu – pentru postul de director de cercetare şi Ilie Preda – pentru postul de director de îngrijiri.
Potrivit fostului director de îngrijiri, Mariana Trică, pe listă s-ar afla şi Fănel Văduva, care îl va înlocui pe actualul director administrativ, Cornel Gherman.
Prin numirea tuturor acestora, managerul liberal Cristina Calangiu nu va face altceva decât să se înconjoare de pesedişti. Conf. dr. Dan Tarniţă este soţul Danielei Tarniţă – consilier judeţean din partea PSD, conf. dr. Florin Petrescu a fost director al Spitalului de Urgenţă Craiova pe vremea guvernării PSD, iar Fănel Văduva este consilier judeţean din partea PSD. Practic, din vechea echipă de conducere a Spitalului de Urgenţă Craiova va mai rămâne, în afară de manager, doar directorul de finanţe-contabilitate, Gabriela Ionescu.
Noii directori urmează să fie confirmaţi în funcţie de Ministerul Sănătăţii. Până atunci, posturile de directori rămân vacante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII