8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Arbitrii implicaţi în scandalul de corupţie au fost păstraţi în Lotul A, dar nu vor fi delegaţi

Fotbal: Arbitrii implicaţi în scandalul de corupţie au fost păstraţi în Lotul A, dar nu vor fi delegaţi

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit lista cu arbitrii care vor face parte din Lotul A pentru sezonul 2009-2010, iar printre aceştia se află şi cei care sunt implicaţi în scandalul de corupţie, însă ei nu vor fi delegaţi până când situaţia lor nu se va clarifica.
Lotul A este format din 26 de centrali, iar dintre aceştia 4 au fost promovaţi din Lotul B, şi anume Marian Balaci, Ciprian Danşa (n.r. fratele lui Laurenţiu Danşa, arbitru implicat în scandalul de corup ţie), Paul Unimătean şi Cătălin Buşi. Ionel Ivan şi Adrian Comănescu au făcut parte din primul lot în sezonul trecut, dar ei au fost retrogradaţi, pentru că nu au confirmat.
De asemenea, Aurelian Bogaciu, Sorin Corpodean, Laurenţiu Danşa, Lucian Dan, Tiberiu Lajos şi Marius Martiş fac parte din primul eşalon valoric al arbitrilor, dar numele lor au apărut în dosarele DNA Piteşti în legătură cu corupţia din arbitraj, astfel că ei nu vor fi delegaţi până justiţia nu se va pronunţa în privinţa lor.
În cazul asistenţilor, Lotul A are 40 de componenţi, dintre care 38 bărbaţi şi două femei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS