Acasă Actualitate Impiegaţii CFR au blocat două trenuri care treceau prin Gorj

Impiegaţii CFR au blocat două trenuri care treceau prin Gorj

-

Două trenuri, unul accelerat şi unul personal, au fost blocate de către impiegaţii de mişcare care au recurs la un protest spontan, fiind nemulţumiţi  de viitoarele disponibilizări din sistem. Greva spontană a avut loc în această seară, după ora 20,30.
Trenul acclerat care venea de la Bucureşti în direcţia Târgu-Jiu a fost oprit în staţia Amaradia, iar cel personal, care se îndrepta spre Petroşani, a fost oprit în Halta Budieni. Zeci de pasageri au rămas fie blocaţi în cele două treburi, fie au găsit alte mijloace de transport pentru a putea ajunge în siguranţă la destinaţie. Potrivit şefului Poliţiei Transporturi Feroviare Târgu Jiu, în cel două staţii este linişte, aceeaşi situaţie fiind şi în gata Târgu-Jiu, unde câţiva pasageri aşteaptă de o oră să vină trenul. „Trenurile trebuiau să ajungă de mult în gară, însă impegaţii au declanşat o grevă spontată, având mai multe revendicări, din câte am înţeles. Ştiu că se tem de disponibilizări şi aşteptau să vină cineva, un reprezentant al Regionalei Craiova ca să negocieze, să discute. Deocamdată este linişte în gară, însă situaţia trebuie remediată pentru a nu se crea evenimente neplăcute“, a declarat, şeful Poliţiei TF Târgu Jiu, Daniel Brotea.

ȘTIRI VIDEO GdS

3 COMENTARII

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.