10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTârgu-Jiu: Casa afaceristului Biriţă va deveni „Casă Regală“

Târgu-Jiu: Casa afaceristului Biriţă va deveni „Casă Regală“

Alaiul nupţial al mirilor Ana Maria Stănescu şi Mihai Biriţă a ajuns în această după-amiază la Târgu-Jiu, în cartierul Meteor. Aşteptaţi câteva ore bune de rudele şi cunoscuţii familiei Biriţă, invitaţii veniţi de la Argeş au fost primiţi călduros, potrivit tradiţiei ţigăneşti. Deşi se aşteptau la 60 de autoturisme pline de oaspeţi, la orele târzii ale după-amiezei au sosit numai vreo 15 autovehicule, din care au coborât etnice rrome pline de bijuterii din aur, rromi gătiţi de nuntă şi copii. Membrii familiilor încuscrite au sosit în două limuzine închiriate, una albă, cealaltă roz. Rromii din cartierul târgujian Meteor vor chefui toată noaptea şi vor continua petrecerea începută duminică la palatul Regelui Dan Stănescu Tortică. Prinţesei Ana Maria Stănescu şi ginerele Mihai Biriţă au fost primiţi de rudele băiatului cu vin alb, aşa cum cerea tradiţia. Ginerele este fiul unui om de afceri de etnie rromă din Tâgu-Jiu.
Fiica regelui Stănescu a primit ca daruri de nuntă mobilă, haine şi electrocasnice a căror valoare ajunge la câteva sute de mii de euro, zestre adusă cu un tir pe jumătate gol, la viitoarea sa casă.
„Casa cuscrului meu va deveni de acum încolo casă Regală, pentru că fiica mea se va muta aici, aici va locui, împreună cu soţul ei şi cu socrii. Vom petrece până dimineaţă şi marţi va continua petrecerea“, a spus Dan Stănescu, regele rromilor creştini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII