28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Dragomir a anunţat că verdictul în cazul FC Argeş trebuie să fie definitiv până la 24 iulie

Fotbal: Dragomir a anunţat că verdictul în cazul FC Argeş trebuie să fie definitiv până la 24 iulie

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a avut luni prima întâlnire cu membrii Comisiilor care au trecut în subordinea forului pe care îl conduce, după ce au aparţinut FRF, şi a precizat că decizia în cazul FC Argeş se va da cel târziu la 24 iulie, cu o săptămână înainte de startul noului sezon.
"I-am convocat să ne cunoaştem mai bine, să îmi spună câteva lucruri despre ei, pentru că pe unii nu îi ştiam. Le-am spus să respecte întru totul statutele şi regulamentul şi de acum înainte să nu mai existe niciun fel de parti pris-uri, indiferent dacă au fost sau nu până acum", a spus Dragomir.
Preşedintele LPF a precizat că a discutat cu membrii Comisiilor despre dosarele primite de la FRF. "Avem cazul FC Argeş, care e foarte greu, cazul Valiza, în care am înţeles că au apărut elemente noi, şi toate cazurile din ultima etapă, pe care Federaţia n-a vrut să le mai judece", a precizat Dragomir, care a anunţat că "până la 20-24 iulie, verdictul în cazul FC Argeş trebuie să fie definitiv".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS