14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: FRF susţine că prezumţia de nevinovăţie îi permite lui Prunea să-şi continue activitatea

Fotbal: FRF susţine că prezumţia de nevinovăţie îi permite lui Prunea să-şi continue activitatea

FRF a emis un comunicat de presă în care îşi arată susţinerea faţă de Florin Punea, deşi directorul pentru Relaţii Internaţionale a fost pus oficial sub acuzare pentru trafic de influenţă, motiv pentru care acesta şi-a înaintat cererea de concediu fără plată până la clarificarea situaţiei.
"Domnul Prunea nu a fost trimis în judecată. Nu putem anticipa ce se va întâmpla, dar, chiar dacă va fi trimis, până la încheierea definitivă a unui eventual proces, se va aplica evocata prezumţie de nevinovăţie. Pe de altă parte, există destui oficiali din lumea fotbalului urmăriţi penal, care au procese pe rol (fie ele legate de fotbal sau nu), dar care, la rându-le, beneficiază de aceeaşi prezumţie de nevinovăţie. Pornind de la această premisă, persoanele respective continuă să ocupe funcţii la nivel de cluburi şi nu numai", se arată în comunicatul FRF.
Potrivit RealitateaTV, Florin Prunea a fost învinuit oficial, sâmbătă, în "Dosarul Mită pentru arbitri". Învinuirea este atestată printr-un document de la DNA Piteşti, care confirmă faptul că Florin Prunea a primit mită 12.000 de dolari de la patronul lui FC Argeş pentru a influenţa comisiile FRF în mai multe cazuri în care clubul din Piteşti a fost implicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS