24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Poliţiştii şi jandarmii acţionează pentru buna desfăşurarea a examenului de bacalaureat

Dolj: Poliţiştii şi jandarmii acţionează pentru buna desfăşurarea a examenului de bacalaureat

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj împreună cu jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj, în perioada 22 iunie – 09 iulie 2009, vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor antisociale în zona instituţiilor de învăţământ.
 În zona adiacentă a celor 20 de Centre de examen şi a Centrului de evaluare vor acţiona mai multe forţe de ordine, dintre care: 460 de poliţişti, 340 de jandarmi şi 120  de poliţişti comunitari.
Oamenii legii vor patrula zilnic în zona centrelor de examen din localităţile Craiova, Băileşti, Calafat, Filaşi şi Dăbuleni în patrule mixte  formate din poliţişti şi jandarmi, iar în municipiul Craiova şi patrule ale Poliţiei Comunitare.
Poliţiştii şi jandarmii vor contribui la menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică pe toată perioada de desfăşurare a probelor examenului naţional de bacalaureat prin constituirea de patrule mixte de ordine publică şi rezerve de intervenţie pregătite să  acţioneze operativ  pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun persoanelor care comit fapte de natură penală sau contravenţională.
Efective de jandarmi vor asigura protecţia transportului lucrărilor scrise de la Centrele de examen la Centrul unic de evaluare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS