31.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Un bolnav psihic a alergat în pielea goală după cadrele didactice de la Liceul de Muzică

Gorj: Un bolnav psihic a alergat în pielea goală după cadrele didactice de la Liceul de Muzică

Un bărbat în pielea goală a intrat în azi dimineaţă în sediul Liceului de Muzică din municipiul Târgu-Jiu, după ce a agresat un profesor. Gol puşcă, bolnavul psihic a alergat după profesorul pe care îl agresase şi după un ziarist şi apoi a intrat în sala de clasă unde se întrunise Consiliul Profesoral pentru a discuta problema mediei modificate, subiect mediatizat în ultima săptămână. În sala de clasă erau mai multe profesoare, care s-au speriat, directoarei Aurelia Savu venindu-i rău ulterior. Femeia a leşinat pe hol, fiind nevoie de intervenţia medicilor de la salvare pentru a-şi reveni complet.
Tot în această dimineaţă, acelaşi bărbat, cunoscut cu afecţiuni psihice, a intrat în unitatea şcolară, însă a fost scos foarte repede de Valer Neag, profesorul pe care l-a agresat când a revenit gol. Întors la şcoală, bolnavul a dat nas în nas chiar cu cel care de dimineaţă îl scosese din unitate.
Evenimentul a fost anunţat prin 112 de către un reprezentant al mass-mediei, la faţa locului prezentându-se la câteva minute poliţia comunitară, salvarea, poliţia şi un jandarm. În cele din urmă, bolnavul psihic a fost transportat la spital, fiind internat la secţia de neuropsihiatrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII