10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Zeci de steluţe tatuate pe faţă
O adolescentă din Belgia dă în judecată un artist tatuator după ce acesta i-a desenat 56 de steluţe pe faţă, informează ananova.com. Kimberley Vlaminck, de 18 ani, susţine că angajatul salonului de tatuaje vorbea engleza şi franceza atât de prost, încât nu a înţeles ce i-a cerut ea şi i-a tatuat faţa după bunul lui plac. Adolescenta susţine că a adormit în timpul „tratamentului de înfrumuseţare“ şi, când s-a trezit, a constatat cu groază că avea tatuate pe faţă 56 de stele. „Este oribil ce mi s-a întâmplat! M-a transformat într-o ciudăţenie. Acum nu mai pot ieşi pe stradă fără să se holbeze lumea la mine“, s-a lamentat tânăra. Ea solicită despăgubiri în valoare de 10.000 de euro, sumă care să acopere costul unei intervenţii chirurgicale cu laser, care ar scăpa-o de tatuaje.

Câine drogat în parc
Un bărbat din oraşul american Seattle a rămas stupefiat când, după ce şi-a scos câinele la o plimbare prin parc, a constatat că patrupedul era drogat. Potrivit site-ului zigonet.com, în timpul plimbării, câinele a scăpat din lesă şi a ajuns într-un loc unde a găsit o tufă de canabis, pe care a devorat-o. La scurt timp, drogul şi-a făcut efectul. Stâpânul animalului a observat că patrupedul se mişca foarte greu, nu mai reuşea să meargă drept şi avea ochii sticloşi, motiv pentru care l-a dus imediat la veterinar. Acesta a pus diagnosticul „drogat“ şi i-a prescris imediat medicamentele care să-l ajute. După tratament şi un somn bun, patrupedul şi-a revenit.

Bananele, interzise într-o şcoală din Marea Britanie
O şcoală primară din oraşul Plymouth a fost catalogată drept „exagerată“ după ce a interzis consumul de banane în incinta instituţiei pentru că unul dintre profesori este alergic la acest fruct exotic. După cum informează site-ul ananova.com, Consiliul Local din Plymouth a cerut efectuarea unei anchete în legătură cu această interdicţie impusă încă de acum doi ani. Se pare că, în 2007, conducerea şcolii le-a cerut elevilor să nu vină cu banane la şcoală pentru că, din cauza alergiei de care suferă, profesorul respectiv riscă să moară. Un reprezentant al unităţii de învăţământ a anunţat că dascălul alergic va părăsi şcoala în luna septembrie, iar după această dată bananele vor fi din nou acceptate în instituţie.

Lindsay Lohan, anchetată pentru furt
Lindsay Lohan este implicată într-un nou scandal, fiind anchetată de poliţia londoneză în legătură cu furtul unei bijuterii pe care ea a purtat-o în timpul unei şedinţe foto. După cum informează site-ul starpulse.com, actriţa a pozat de curând pentru revista glossy Elle. În timpul şedinţei, Lindsay Lohan a pus ochii pe o bijuterie în valoare de 45.000 de dolari, de care s-a arătat extrem de interesată şi care a dispărut în mod misterios. Evident, toată lumea a bănuit-o pe Lohan că a furat bijuteria. Compania care a pus la dispoziţie preţiosul obiect a constatat că acesta lipsea şi a contactat redactorii revistei Elle, care au încercat să ia legătura cu Lindsay Lohan. Numai că năbădăioasa actriţă nu le-a răspuns la telefon, motiv pentru care poliţia din Londra a fost imediat anunţată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS