5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCalculatorul GdS, cadou pentru un viitor tătic

Calculatorul GdS, cadou pentru un viitor tătic

Calculatorul AMD Sempron cu monitor LCD oferit de Gazeta de Sud luna aceasta, la Tombola Abonaţilor, a ajuns la un tânăr de 26 de ani, care în curând va deveni tătic. „Am citit de dimineaţă ziarul şi am văzut că am câştigat premiul cel mare la Tombola Abonaţilor. Copilul mi-a adus noroc. De când am aflat că o să fiu tătic, am avut parte numai de bucurii“, a declarat Florin-Dan Cauţil, din Craiova, care a explicat că intenţionează să-l păstreze şi pe acesta, cu toate că mai are acasă un calculator.
Cititorul care a câştigat marele premiu la extragerea din 11 iunie are un abonament pe firmă, făcut în reţeaua proprie de distribuţie a Gazetei de Sud, de aproximativ un an.

Regulament
Tombola Abonaţilor

În fiecare lună, cititorii Gazetei de Sud pot câştiga premii substanţiale la Tombola Abonaţilor. Abonaţii prin sistemul propriu de distribuţie al Gazetei de Sud sunt înscrişi automat la tombolă. Persoanele care se abonează prin Poşta Română trebuie însă să trimită dovada plăţii abonamentului pe adresa redacţiei (Câmpia Islaz, nr. 97A).
Tragerea la sorţi are loc în a doua joi a fiecărei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate al Gazetei de Sud situat în Craiova, vizavi de Banca Ţiriac şi de cinematograful Modern. Pentru o transparenţă sporită, la tragerile la sorţi, care sunt interactive, poate asista oricine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII