19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAcţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Acţiuni ale pompierilor mehedinţeni

Detaşamentul de Pompieri Orşova a intervenit ieri cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, 1 ofiţer şi 4 subofiţeri în municipiul Orşova, str. Pamfil Şeicaru , la Mănăstirea Sfânta  Ana,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un rezervor de produse petroliere, dezafectat. Au ars reziduuri de păcurină pe cca. 6 mp.. Cauza incendiului a constituit-o utilizarea unui dispozitiv electric de tăiere fără respectarea normelor.
Tot ieri după-amiază, Detaşamentul de pompieri Drobeta Turnu Severin, a intervenit cu o autospecială şi 6 subofiţeri în mun. Drobeta Turnu Severin, str. Traian, nr.117 pentru salvarea unui animal (câine), căzut pe o copertină aflată la o înălţime de cca. 3 m faţă de sol.
Detaşamentul de Pompieri Orşova, a intervenit cu o autospecială şi 5 subofiţeri împreună cu o echipă de la SDN Orşova pe DN6 – zona Viaduct Jupalnic, pentru înlăturarea unor scurgeri de produse petroliere de pe carosabil (pe cca. 50m). Pe timpul  intervenţiei, circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens.
În data de 10.06.2009,la orele 22:28, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin, a intervenit cu o autospecială şi 6 subofiţeri în mun. Drobeta Turnu Severin, str. Walter Mărăcineanu, bl.T6, sc.4, et.2, ap.11, pentru salvarea unei persoane cu probleme medicale blocată în apartament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS