7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Precizare

Ca urmare a articolului publicat în ziarul Gazeta de Sud pe 3 iunie 2009 sub titlul „Insolvenţa de criză face ravagii printre firmele craiovene“, apărut în pagina 6 sub semnătura domnului redactor Bogdan Groşereanu, http://www.gds.ro/Economie/2009-06-03/Insolven%C5%A3a+de+criza+face+ravagii++printre+firmele+craiovene, articol care conţine informaţii incomplete ce fac referire la compania producătoare de materiale de construcţii SC Elpreco SA, vă solicităm publicarea următorului drept la replică atât on line (ataşat articolului), cât şi în ediţia tipărită.
Elpreco SA este o companie de nivel naţional cu o vastă vechime şi experienţă pe piaţa materialelor de construcţii, care dispune de o puternică stabilitate financiară, resurse umane şi tehnice performante care îi asigură parcurgerea perioadei actuale fără repercusiuni grave. Compania a acordat de-a lungul timpului încredere şi respect partenerilor şi colaboratorilor săi, câştigându-şi astfel notorietatea de care se bucură în acest moment.
Elpreco SA nu a figurat niciodată pe „lista insolvenţei“, deoarece nu a fost pronunţată niciodată o hotărâre judecătorească prin care să se dispună intrarea societăţii în insolvenţă.
O simplă cerere de chemare în judecată, respectiv o cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă nu poate fi nicidecum asimilată cu deschiderea efectivă a insolvenţei, implicit cu declararea ca insolventă a unei firme, cu atât mai mult cu cât cererea respectivă nu a fost judecată pe fond, ci doar s-a luat act de renunţarea la soluţionarea ei.
Apreciem eforturile depuse pentru informarea opiniei publice despre situaţia actuală extrem de dificilă şi pentru oferirea de informaţii cu privire la starea de fapt a agenţilor economici din regiunea noastră şi vă asigurăm de toată consideraţia noastră.
Cu stimă,
Director general, ing. Dan CĂPRIOARĂ

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII