15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Rădulescu: "Răzvan va alinia o formulă surprinzătoare cu Lituania"

Fotbal – Rădulescu: „Răzvan va alinia o formulă surprinzătoare cu Lituania”

Directorul Şcolii Federale de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a declarat, vineri, că noul selecţioner Răzvan Lucescu va face schimbări radicale încă din primul meci al său pe banca echipei naţionale, iar cel puţin 5 jucători noi vor fi titulari în meciul cu Lituania.
"Chiar din primul meci, cel cu Lituania, vom vedea o manieră de joc surprinzătoare la echipa naţională. Nu va fi foarte diferită de cea a lui FC Braşov. La echipa de club, Răzvan nu beneficia în atac de jucători cu o valoare individuală foarte mare, în schimb la naţională se poate baza pe aşa ceva. Cred că vor apărea cel puţin cinci jucători noi în formula de start în partida cu Lituania. Eu am mare încredere în Răzvan, are multe din calităţile unui antrenor modern, care îşi doreşte să devină unul de top", a spus Rădulescu, citat ed NewsIn.
Meciul Lituania-România, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, se va disputa sâmbătă, 6 iunie, de la ora 21:00. În meciul tur, lituanieni s-au impus clar, scor 3-0, într-un joc disputat la Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU