20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAISS infirmă că mitingul împotriva lui Gigi Becali este comandat politic

AISS infirmă că mitingul împotriva lui Gigi Becali este comandat politic

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS) a anunţat, vineri, că marşul de protest împotriva lui Gigi Becali, programat cu o zi înaintea alegerilor europarlamentare, nu este comandat politic, aşa cum patronul grupării din Ghencea a afirmat în mai multe rânduri.
"Pentru a elimina orice interpretare rău-voitoare sau pur si simplu neinformată, precizăm că marşul organizat de AISS nu are niciun fel de implicaţie politică. Nu ne interesează calitatea de om politic a domnului George Becali, ci strict autointitulata sa postură de creditor al clubului Steaua", se arată într-un comunicat al AISS, preluat de NewsIn.
Fanii afirmă că şi-ar fi dorit să organizeze mitingul pe 7 iunie, atunci când se aniversează 62 de la înfiinţarea grupării din Ghencea, însă au fost nevoiţi să-l devanseze cu o zi tocmai din cauza alegerilor europarlamentare.
Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a făcut un apel la toţi cei care vor participa la protest să se manifeste în mod civilizat la adresa lui Becali. "Încă o dată, AISS face apel către toţi suporterii stelişti prezenţi la marş să se manifeste decent, fără injurii şi fără nicio referire la calitatea politică a lui George Becali, pentru a evita orice deturnare a sensului acestui marş de către acesta".
AISS va organiza sâmbătă, de la ora 17:00, un marş de protest la adresa patronului Gigi Becali, prin care vrea să atragă atenţia asupra "situaţiei fără ieşire în care se găseşte echipa".
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat în mai multe rânduri că mitingul fanilor este comandat politic înaintea alegerilor europarlamentare din 7 iunie, iar cel care se află în spatele acestie acţiuni ar fi Marian Vanghelie, preşedintele PSD Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS