10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTârgu-Jiu: Şi-a ucis concubina şi apoi s-a sinucis

Târgu-Jiu: Şi-a ucis concubina şi apoi s-a sinucis

Iulian Dună, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, şi-a ucis cu sânge rece concubina, Camelia Volintiru, în vârstă de 42 de ani, după care a fugit de acasă şi s-a aruncat în Lacul de acumulare al râului Jiu.

Plin de sângele iubitei sale, criminalul s-a urcat azi la volan şi a mers să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat în Jiu, dar a fost zărit de un bărbat care a anunţat salvarea. Adus la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, Iulian Dună a decedat ulterior: „A fost adus un bărbat care a încercat să se sinucidă prin înecare. A venit în stop cardio-respirator, l-am resuscitat, dar după câteva minute a decedat”, a spus medicul Liliana Puiu Crăciun de la UPU Gorj.

Vecinii i-au auzit, în această seară, certându-se pe Iulian Dună şi pe concubina sa, Camelia Volintiru, după care au găsit-o pe femeie cu gâtul tăiat. Vecinii au spus că cei doi concubini erau oameni liniştiţi care nu se certau. Oamenii nu-şi explică motivul de la care a izbucnit cearta care a dus la nenorocire. Fiul femeii a leşinat când a aflat că mama sa a fost ucisă şi a fost adus şi el la UPU.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS