13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStomatologia din Brazdă, reabilitată în şase luni

Stomatologia din Brazdă, reabilitată în şase luni

Licitaţia pentru lucrările de reabilitare a clădirii policlinicii de stomatologie din cartierul craiovean Brazda lui Novac a fost câştigată de firma Pro Haus SRL din municipiu. Prin contractul ce urmează să fie semnat la sfârşitul acestei săptămâni, potrivit lui Dan Mogoş, vicepreşedinte Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, câştigătorul licitaţiei se obligă să predea clădirea „la cheie“ la sfârşitul acestui an.
Modernizarea stomatologiei din Brazda lui Novac va „sufla“ din bugetul consiliului judeţean 1,053 milioane de lei. Acesta este preţul lucrărilor cu care Pro Haus SRL a câştigat licitaţia, termenul de execuţie fiind de şase luni, în condiţiile în care CJ Dolj alocase proiectului un buget de 2,2 milioane de lei. Mogoş susţine că 16 firme au ridicat documentaţia privind licitaţia pentru reabilitatea stomatologiei din Brazdă. Dintre acestea, două au fost descalificate, iar oferte au depus 13 societăţi comerciale. „Nu au existat contestaţii. Sperăm ca lucrările să fie gata până la sfârşitul anului. Se va păstra destinaţia iniţială a spaţiilor, respectiv activităţi medicale“, a declarat Mogoş.
În prezent, CJ Dolj face evaluarea ofertelor depuse de patru firme, una din Braşov şi trei din Craiova, pentru lucrările la staţia de epurare de la Leamna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU