12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrunea s-a prezentat din nou pentru audieri la DNA Piteşti

Prunea s-a prezentat din nou pentru audieri la DNA Piteşti

Directorul pentru Relaţii Internaţionale al FRF, Florin Punea, a sosit, joi dimineaţă, la DNA Piteşti, unde urmează să fie audiat în scandalul de corupţie în fotbal declanşat lunea trecută, informează NewsIn.
Întrebat de ziarişti dacă crede că îşi va rezolva problemele astăzi, Prunea a răspuns: "Cred că da".
La sediul DNA Piteşti au mai fost aduşi şi finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, precum preşedintele FC Argeş, Cristian Mincă.
Preşedintele clubului FC Argeş, Cristian Mincă, a mai fost audiat şi joia trecuta, 21 mai.
Prunea a mai fost audit joi, 14 mai, timp de nouă ore. "Voi veni oricând dacă vor fi solicitat. Am venit să dau o declaraţie. Am stat atât de mult pentru că a mai fost audiat altcineva înaintea mea. M-au chemat să dau declaraţii legate de regulamentul de fotbal", a spus Prunea, care a stat în sediul DNA Piteşti aproape nouă ore.
Surse judiciare au declarat, însă, pentru NewsIn, că directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, a fost şi el pus sub acuzare pentru trafic de influenţă, după ce procurorii spun că el ar fi primit de la Cornel Penescu 12.000 de dolari pentru a interveni pe lângă membrii mai multor comisii din cadrul FRF pentru ca patronul FC Argeş să scape de anumite sancţiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS