14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Ucraina: Mircea Lucescu a fost decorat de preşedintele Viktor Iuşcenko

Fotbal – Ucraina: Mircea Lucescu a fost decorat de preşedintele Viktor Iuşcenko

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost decorat, marţi, la Kiev, cu Ordinul de Merit clasa a II-a de preşedintele Ucrainei Viktor Iuşcenko pentru câştigarea Cupei UEFA, informează site-ul oficial al grupării din Doneţk.
Răzvan Raţ a primit din partea preşedintelui Premiul pentru Curaj, clasa a III-a, în timp ce antrenorul secund Alexandru Spiridon şi maseurul Victor Hexan au fost decoraţi cu Medalia pentru Muncă şi Victorie. Antrenorul cu portarii, Marian Ioniţă, a primit şi el Ordinul de Merit clasa a III-a pentru performanţa din Cupa UEFA.
Portarul Andrei Piatov şi Dimitri Cigrinski au primit Premiul pentru Curaj, clasa a II-a, în timp ce alţi jucători care au evoluat mai mult pe durata campaniei din Cupa UEFA, precum Dario Srna, Gai, Ilsinho, Luis Adriano, Jadson, Fernandinho sau Hubschman, au primit Premiul pentru Curaj, clasa a III-a.
Şahtior Doneţk a câştigat Cupa UEFA la data de 20 mai, după ce a trecut în finala competiţiei, după prelungiri, scor 2-1, de germanii de la Werder Bremen. Finala s-a disputat la Istanbul, pe stadionul lui Fenerbahce, Şucru Saracoglu, iar la formaţia pregătită de Mircea Lucescu, fundaşul român Răzvan Raţ a fost integralist şi a pasat decisiv la primul gol al formaţiei sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS